lørdag 14. november 2009

Trivelig :)

I går kveld var jeg da på treff hos Screppa i "et par" timer. Fikk ikke gjort så mye selv, og var vel heller ikke der for å lage så himla mye. Men fikk sett på de andre flinke damene som var der. Fikk en del inspirasjon til mer å gjøre hjemme, men også noen vinklinger på ting som jeg ikke har sett før. Treffet ga mersmak! Bare så synd det blir lenge til neste gang jeg kan dra :(  Før vi tok kveld var det trekning, og den vant jeg jammen! :) Tusen takk:) Fikk laget ferdig en boks som jeg starta på for ei uke siden, og et nytt bursdagskort.

I dag fikk vi besøk av en kompis og hans to barn. De satt ei stund sammen med meg og fikk lage sine egne kort. Og søte ble de og.... (men husket jeg å ta noen bilder....nei da!) Ellers så er det lite som skjer annet enn at det blåser og tvister utenfor dørene her, mens varmen holdes inne i sofan med film og godt selskap da fra kjære min. Helga er snart over igjen, og det blir jobbing på ny. Julekortene som jeg skal sende avgårde er da ferdige for i år, da jeg ikke sender så mange dette året :)
Bare 40 dager til jul?!?!?!

2 kommentarer:

Torill sa...

Heia Camilla!
Det var så koselig at du kom på treff altså! Kjekt å møte deg IRL. Håper du dukker opp igjen! Det er skikkelig inspirerende med treff! Jeg måtte scrappe litt i går igjen jeg:0)

Ha en super søndag også!!!

Tone L. sa...

Hei Camilla:)) va da sanneli itj bære å slæng inn en kommentar her, mått jo årn mæ sånn konto greier, men nok om de:)
Vældi inspirerende blogg du har, du lage my fint du:))

Vart jo nesten så ein fikk løst te å prøv scrapping jo......)