lørdag 17. april 2010

Pludder

I kveldinga i dag har jeg sitti med stemler og promakers. Måtte jo prøve på flere stempel etter det flotte kurset forrige helg. Tenkte på at det nærmer seg konfirmasjoner fremover, og da måtte jeg ta frem passende stempel til sånt. Så da var det bare å leke seg med tusjene for å se hva som skjedde.
Støtte på ett problem underveis. De stempeltrykkene som ble tatt forrige helg begynte bare å blø uannsett hvor lite jeg fargela de... Huskeregel til senere blir vel da at de ikke kan ligge alt for lenge før jeg fargelegger de.
Men fikk da en fint resultat synes jeg selv da. Fikk tilogmed til naturlige hvite flekker på det, så følte at hvit penn ikke var nødvendig.  Men kjenner litt snever farging er det eneste som stopper litt, så det blir vel mer shopping av farger til promaker samlingen... Er vel som de sier at har du en vil du ha de alle....hehe

Ellers, så har april kitet fra Nook'et kommet, så skal sette meg å leke med det en dag og... Føler at dagene ikke strekker helt til med tanke på at det er en del ting som mangler i huset etter den lange vanntørken her.
mye gjenstår i klesvask og husvask. Men det kommer seg vel til etter ferien håper jeg :)

3 kommentarer:

Vigdis sa...

Så flink du e t å fargelegg! Skikkelig bra!
Du har virkelig vorri kreativ i d siste sjer æ! Flink e du! :o)))

Unni sa...

Kjempefint fargelagt :)

Ida / Little sa...

Hei Camilla, er det selve fargen som blør eller at selve trykket (det sorte) blør når du farger i kantene? Hvis det er nr 1 så kan du prøve Letraset blokken, den er knall og hvis det er nr 2 så må du passe på at du har brukt den vannfast stempel pute og ikke StazOn f.eks :) Jeg syns gutten var kjempe flott fargelagt, og med natulig hvite hightlights er det high five all the way!!! ;)

Ha en flott søndag! :) Klem Ida