fredag 13. mai 2011

Prosess

I mange år nå har jeg beundret den store verden av Art Journling. Og ikke minst etter at Torill viste frem sine sider i bloggen.
Har lenge tenkt at dette må jeg prøve ut.
Jeg har jo tenkt tilbake på min barndom, og der gjorde vi jo sånt hver dag. Iallefall ser dagbøkene mine slike ut. Selvsagt med helt andre midler. Vi snakker blyant, penn og markører i forskjellige farger. Tror alle mine skirvebøker gjennom ungdomsskolen er doolet med og "klusset" på. Man finner jo de evindelige hjertene med navn i, sitt eget navn der man øver på signaturer, jukselapper til prøver og alt som hører ungdomsstiden til.

Nå i helgen fikk jeg en av min samboers bøker som han ikke skal lese lengre. (ja, selv kjøper jeg paperback bøker, men det gjør ikke han!)
Så da startet prosessen. den er enda ikke ferdig, men jeg har da startet med mange forskjellige ting og tang.


Kjenner jo at jeg har mye å gå på. Ikke minst det å få tankene mine ned på et papir! Det sliter jeg med den dag i dag. En prosess har startet både på rommet og i hjernen min.
blir spennende å se fremover...

1 kommentar:

Annette sa...

dette va stiligt!!! like sånn ryddig kaos eg om eg kan kalle det d ;) Dagboksidene mine og så sånn ut, men vett ikke om eg hadde klart det i dag hehe ;)