fredag 1. januar 2010

Godt Nytt År!

Da har vi skrevet 1.januar 2010.

Det som er litt vittig er at folk ikke blir enige om hvordan man sier dette årstallet. Noen sier tjueti, andre totusenogti eller bare ti. Man får vel lov å kalle dette en kjedelig debatt, men dog interessant siden det gjelder NÅ! Jeg kommer iallefall til å si totusenogti, uannsett!

Nyåret er igang og jeg benyttet kjæremins store avhengighet av sofa i dag til å lage årets første kort! Det ble ROSA!!! av alt i verden. Jeg hater rosa! Så er ikke kortet til meg heller, så da gjør det ingenting. Dette ble det eneste kortet laget, da jeg av en merkelig grunn er tom for nøytrale farger i bazill og akvarellpapir. Så vi starter dette året med innkjøp på mandag av hvit,svart og eggehvit. Kameraet lyver dessverre uansett hvordan lyset mitt er, og det er masse lys der.Klarte heller ikke bestemme meg om jeg ble fornøyd med kanteffekten. Jo mer jeg ser på det, så fungerer det ganske så bra. Det hele startet i dage, med at jeg sorterte blomstene mine og fargesorterte de... Tok litt tid, siden jeg har hatt de i størrelser før.... Og der var det en hel del rosa blomster. Hvorfor ikke bruke de?

Har ikke satt noen nyttårsforsett av den enkle grunn at jeg dessverre vet at jeg bryter det jeg har mest lyst til, så jeg lar vær å lage noen som helst. Selv om det er mye som skjer i livet mitt, så tar jeg det ikke i denne bloggen. Det får bli en annen dag.


1 kommentar:

Torill sa...

Så nudelig kort! Det var skikkelig søtt!
Godt kreativt nytt år!! Og så ser jeg fram til mange scrappetreff i det nye 2010, tjue ti osv... hi hi!